Liity Heron jäseneksi

Kuka voi olla jäsen?

Herolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä HEROn jäseneksi:

– erilaiset oppijat

– vanhemmat ja muut läheiset

– kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa

– yhdistykset, oppilaitokset, yritykset – varmistakaa yhteisöllenne koulutuksellisia etuja yhteisöjäsenpaketeistamme!

Jäsenmaksu

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksu päätetään vuosikokouksessa ja vuonna 2019 jäsenmaksut ja jäsenmaksuluokat ovat seuraavat:

– henkilöjäsen 25€/2019

– UUTTA: henkilöjäsen / eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 15€/2019

– kannatusjäsen 50€

– UUTTA: yhteisöjäsen 1/ 300€ tai yhteisöjäsen 2/ 1000€. Yhteisöjäsen-vaihtoehdot sisältävät runsaasti koulutuksellisia etuja yhteisöllesi – kysy näistä vaihtoehdoista lisää: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenmaksun lasku lähetetään sähköpostitse Membook-järjestelmän kautta. Membook-järjestelmässä voit myös itse ylläpitää ja päivittää yhteystietojasi. Saat jäsenlaskun yhteydessä linkin Membook-järjestelmään. Mikäli kuulut jäsenmaksuluokissa eturyhmiin: opiskelija, työtön tai eläkeläinen – varaudu todistamaan etuun oikeuttava korttisi pyydettäessä (esim. opiskelijakortti).

Jäsenedut

Jäsenedut koskevat kaikkia muita jäsenluokkia, paitsi kannatusjäsenmaksulla tuet vain yhdistystoimintaa ilman etuja.

– HEROn jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän LukSitko-lehden.

– Olet oikeutettu maksuttomaan lukiseulaan (arvo 25€).

– Saat alennusta osasta kurssejamme tai osa tapahtumista on suunnattu vain jäsenille.

– Saat jäsenetuja erikseen ilmoitetuista HEROn jäsenetu-tuotteista. Jäsenetutuotteita kokeillaan vuonna 2019 ja ne ovat kampanjakohtaisia eli edut eivät ole jatkuvia etuja.

– HEROn jäsenenä pääset vaikuttamaan HEROn toimintaan, mm. antamalla palautetta ja kehittämisideoita, pääset osallistumaan HEROn vuosikokoukseen (keväällä) ja vaikuttamaan aktiivisuudellasi toimintaan.

– Saat kutsuja jäsenille tarkoitettuihin tilaisuuksiin, mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi. Mikäli et halua ilmoittaa sähköpostiosoitettasi, seuraathan aktiivisesti nettisivujamme ja/tai Facebook-sivujamme, joilla myös ilmoitamme jäsenille kohdistetuista tapahtumista.

Jäsenlaskutus ja jäsenrekisterin ylläpito

Olemme siirtäneet jäsenrekisterin ja jäsenlaskutuksen Membook-järjestelmään. Membook-järjestelmässä voit itse ylläpitää ja päivittää omia yhteystietojasi.

Jatkossa pyrimme viestimään ja hoitamaan laskutuksen pääosin sähköpostitse, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi joko suoraan Membook-järjestelmään saamasi laskun yhteydessä tai jäsenasioista vastaavalle Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenlaskut lähetetään sähköpostitse, mutta halutessasi saat jäsenlaskusi jatkossakin paperisena.

Jäsenyyden peruutus

Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai (kirjeitse: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Jäsenasiat / Marika Sipilä, Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki). Jäsenyyden peruutus onnistuu myös Membook-järjestelmässä, kun olet kirjautuneena jäseneksi.

Huomaathan, että jäsenmaksun peruuttamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jäsenyyden peruutus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Jäsenlaskut lähetetään voimassa olevaan jäsenrekisteriin, joten laskun saatuasi peruutus tulee voimaan seuraavaa jäsenkautta koskien.

Jäsenasiat

Jäsenasioissa sinua palvelee järjestökoordinaattori Marika Sipilä. Kehitämme jäsenasioitamme ja voit ehdottaa ideoitasi ja toiveitasi jäsenasioihin liittyen. Yhteydenotot sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma – to klo 10 – 15: 050 5276 977

Jäsenlomake

Täytä liittymislomake oheisen linkin takaa. Jäseneksi liittyminen edellyttää toimivan sähköpostin käyttöä.

Linkki lomakkeeseen

Mikäli sinulla ei ole henkilökohtaista sähköpostiosoitetta käytössäsi, ota yhteyttä järjestökoordinaattoriin, jotta voit liittyä jäseneksi: marika.sipila@lukihero.fi /

puhelimitse arkisin ma – to klo 10 – 15: 050 5276 977

 

HERO_Tietosuojaseloste_jäsenrekisteri