Liity Heron jäseneksi

Kuka voi olla jäsen?
Herolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä Heron jäseneksi.

  • Erilaiset oppijat
  • Vanhemmat ja muut läheiset
  • Kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa

Jäsenmaksu
Heron jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosikokouksessa ja lasku jäsenmaksusta lähetetään vuosikokouksen jälkeen (huhti-toukokuussa). Vuonna 2018 henkilöjäsenmaksu oli 20€/2018 ja yhteisöjäseniltä 40€/2018 ja kannatusjäseniltä 40€/2018.

Liity jäseneksi

Jäsenrekisteritiedot

 

Verification

Jäsenedut

  • HEROn jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän LukSitko-lehden
  • olet oikeutettu maksuttomaan lukiseulaan (arvo 25€)
  • saat alennusta osasta kurssejamme tai osa tapahtumista on suunnattu vain jäsenille
  • HEROn jäsenenä pääset vaikuttamaan HEROn toimintaan, mm. antamalla palautetta ja kehittämisideoita, pääset osallistumaan HEROn vuosikokoukseen (keväällä) ja vaikuttamaan aktiivisuudellasi toimintaan.
  • saat kutsuja jäsenille tarkoitettuihin tilaisuuksiin, mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi. Mikäli et halua ilmoittaa sähköpostiosoitettasi, seuraathan aktiivisesti nettisivujamme ja /tai Facebook-sivujamme, joilla myös ilmoitamme jäsenille kohdistetuista tapahtumista.

Voinko osallistua, vaikka en ole jäsen?
HEROn järjestämiin koulutuksiin, harrasteryhmiin ja kursseille osallistuminen ei pääsääntöisesti edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Ilmoitamme vain jäsenille suunnatuista tapahtumista erikseen kyseisen tapahtuman yhteydessä.

Jäsenyyden lopettaminen
Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle (Helsingin seudun erilaiset oppijat ry, Marika Sipilä / jäsenrekisteri), Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki) tai sähköpostitse: marika.sipila(at)lukihero.fi

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole jäsenyyden peruutus vaan peruutuksesta pitää ilmoittaa henkilökohtaisesti.

Jäsenasiat
Jäsenasioissa sinua palvelee Marika Sipilä. Kehitämme jäsenasioitamme ja voit ehdottaa ideoitasi ja toiveitasi jäsenasioihin liittyen. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse: marika.sipila(at)lukihero.fi

Puhelimitse ti – to klo 12 – 15: (09) 6869 3503

HERO_Tietosuojaseloste_jäsenrekisteri