Koulutukset

• syksy 2018

 

Miten autan oppimisvaikeuksista lasta – VENNY-menetelmä ja visuaalinen hahmotus: kartoitus, kuntoutus ja kognitiivisen suorituskyvyn vahvistaminen

Torstai 25.10.2018

klo 9–16

Koulutuksessa käydään läpi, kuinka erityisopettaja, FK Maija Koivulan kehittämällä VENNY-menetelmällä kartoitetaan ja kuntoutetaan hahmotusvaikeuksia lapsilla varhaiskasvatusikäisistä ylöspäin.

– Teoriapohja ja kuntoutusopastus

– Kuntoutusmateriaalina VENNY 2 -kirja ja siihen liittyviä tehtäviä (käytön ymmärtäminen)

– VENNY 1&3 -kuntoutusmateriaalin (syvyystason kuntoutus ja yleensä kognitiivisen suoritustason vahvistaminen) esittely sekä lopuksi, mikäli aikaa riittää harjoitustehtäviä VENNY 3 -kuutiomateriaalilla sen käytön omaksumiseksi.

– Ryhmätyöharjoitukset materiaaleineen ja töiden esittely

Koulutus on suunnattu oppilaitoksissa yleisen, tehostetun ja erityisen tuen piirissä työskenteleville (mm. opettajille, erityisopettajille, koulunkäynnin ohjaajille), varhaiskasvatuksen työntekijöille sekä opiskelijoille ja myös lasten vanhemmille. Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa.

Kouluttaja erityisopettaja Mia Janhunen

Hinta 110 euroa Heron jäsenille, muille hinta 160 euroa (sisältää kahvit ja kahvileivän, Venny 1 -kartoitusmateriaalin Venny 2 -kirjan sekä luentomateriaalin)

Koulutuksen järjestää VENNY-VISIO Oy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää. Vapaita paikkoja voi tiedustella viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeenkin. Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää, tämän jälkeen perumisesta laskutetaan täysi osallistumismaksu. Oman paikan saa siirtää toiselle osallistujalle.

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen maija.koivula@vennyvisio.fi

Kerro ilmoittautuessasi nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, laskutusosoite (ja tarvittava viite), ammatti sekä työpaikka (päiväkoti/alakoulu tmv.), mahdollinen erikoisruokavalio sekä oletko HEROn jäsen (alennus).

Koulutuspaikka

Erilaisen oppimisen keskus, Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Maija Koivula, sähköpostiosoite maija.koivula@vennyvisio.fi

Tietoa VENNY-menetelmästä kotisivuilta www.vennyvision.com

 

Lukitestauksen ja -lausunnon laatimisen perusteet

Torstai 29.11.2018 klo 9–16 (7 oppituntia)

Tavoitteena on opastaa osallistujat alkuun lukitestaamisessa ja lukilausunnon laatimisessa: Mitä testejä on olemassa? Mitä haastattelussa kannattaa kysyä? Mitä lausuntoon pitää sisällyttää? Mitä tukitoimia voi suositella? Koulutuksessa laaditaan harjoituslausunto esimerkkitestitulosten perusteella.

Koulutus on suunnattu erityisopettajille ja erityisopettajiksi opiskeleville. Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

Koulutus on ammatillista lisäkoulutusta, joka toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Kouluttaja Kaarina Paltama, erityisopettaja

Hinta 50 euroa (sisältää kahvit ja kahvileivän sekä luentomateriaalin)

Koulutuspaikka

Erilaisen oppimisen keskus, Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki.

Ilmoittautuminen

ilmoittaudu tästä

Lisätiedot

Satu Hirvonen puh. 040 7291 423 satu.hirvonen(at)lukihero.fi

 

Tietosuojaseloste HERO-opiston osallistujarekisteri

 

Muutokset ovat mahdollisia.