Abikurssit ● kesä 2018

Abi-englanti

ma – pe 23.7. – 3.8.2018 klo 14 – 18 (40 oppituntia)

Tällä ylioppilaskirjoituksiin valmentavalla kurssilla harjoitellaan tekstin ja kuullunymmärtämistä, laajennetaan sanavarastoa, tuotetaan kirjoitelmia ja kerrataan keskeisimpiä kielioppirakenteita. Kurssi on suunnattu abeille, joilla on lukivaikeus tai muita oppimisvaikeuksia. Materiaaleina käytetään mm. vanhoja yo-kokeita, ajankohtaisia artikkeleita ja uutisia sekä kielioppiharjoituksia jokaisen opiskelijan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Kurssilla käytetään opiskelun tukena Otavan Abi englanti -kirjaa.

Opettaja Pia Danfa

Maksuton

Tunnit pidetään Erilaisen oppimisen keskuksessa (Vilhonkatu 4 B 13, Helsinki)

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Ilmoittautumisen voi perua maksutta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, jonka jälkeen laskutetaan täysi kurssimaksu (100 euroa). Jos et pääse osallistumaan kurssille, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse. Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi. 

 

Äidinkielen abikurssi

lauantait 11.8., 18.8. ja 25.8. klo 10 – 14.30 (15 oppituntia)

Kurssin tarkoituksena on valmentaa uudistuvan äidinkielen ylioppilaskokeen lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeisiin: Lukutaidon osalta painotetaan luetun ymmärtämisen sekä tekstien analyysi- ja tulkintataitoja. Kirjoitustaidon osalta kehitetään kirjallisen ilmaisun ja tekstin rakentamisen taitoja. Kurssi on suunnattu ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville abeille, joilla on lukivaikeus tai muita oppimisvaikeuksia.

Opettaja Paula Halme

Maksuton

Tunnit pidetään Erilaisen oppimisen keskuksessa (Vilhonkatu 4 B 13, Helsinki)

Muutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Ilmoittautumisen voi perua maksutta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, jonka jälkeen laskutetaan täysi kurssimaksu (50 euroa). Jos et pääse osallistumaan kurssille, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse. Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi. 

Lisätiedot 

Satu Hirvonen 040 7291 423 satu.hirvonen(at)lukihero.fi

23. – 27.7. Marika Kivilehto 040 547 4687 marika.kivilehto(at)lukihero.fi

 

Tietosuojaseloste HERO-opiston osallistujarekisteri

 RGB-web