Abikurssit

• Kevät 2019

 

Abi-englanti

Maanantai – perjantai 18. – 22.2. klo 10 – 14 (20 oppituntia)

Tällä ylioppilaskirjoituksiin valmentavalla kurssilla harjoitellaan tekstin ymmärtämistä, laajennetaan sanavarastoa, tuotetaan kirjoitelmia ja kerrataan keskeisimpiä kielioppirakenteita. Kurssi on suunnattu abeille, joilla on lukivaikeus tai muita oppimisvaikeuksia. Materiaaleina käytetään mm. vanhoja yo-kokeita, ajankohtaisia artikkeleita ja uutisia sekä kielioppiharjoituksia jokaisen opiskelijan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Kurssilla käytettävä kirja varmistuu myöhemmin. Ryhmään otetaan enintään 15 osallistujaa.

Opettaja Pia Danfa

Hinta kurssi on maksuton (tuettu Opintokeskus Siviksen opintosetelituella)

Paikka HERO, Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki

Ilmoittaudu tästä

 

Äidinkielen abikurssi

Lauantait 2.3. ja 9.3. klo 9.30–14 (10 oppituntia)

Kurssin tarkoituksena on valmentaa äidinkielen ylioppilaskokeen lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeisiin: Lukutaidon osalta painotetaan luetun ymmärtämisen sekä tekstien analyysi- ja tulkintataitoja. Kirjoitustaidon osalta kehitetään kirjallisen ilmaisun ja tekstin rakentamisen taitoja. Kurssi on suunnattu ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville abeille, joilla on lukivaikeus tai muita oppimisvaikeuksia.

Opettaja Paula Halme

Hinta 25 euroa

Paikka HERO, Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki

Ilmoittaudu tästä

 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislinkit löytyvät kunkin kurssin kuvauksen alta. Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peritään täysi kurssimaksu (50 euroa). Jos et pääse osallistumaan kurssille, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse. Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi. 

 

Lisätiedot 

Satu Hirvonen puh. 040 7291 423 satu.hirvonen(at)lukihero.fi 

 

Tietosuojaseloste HERO-opiston osallistujarekisteri