Yleisötilaisuudet • kevät 2017

Yleisötilaisuudet järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa, ja ne ovat maksuttomia ja kaikille avoimia!

Ei ennakkoilmoittautumista

 

Tsiu-tsi-diusta Takatukkaan, Pyrpylöistä pam-pamiin – Bändiopetusta soittotaidottomille

Keskiviikko 15.3. klo 18–20

Mitä on soittotaidottomuus? Entä onko olemassa epämusikaalisuutta? Vaatiiko bändisoitto nuotinlukutaitoa? Onko muita tapoja oppia soittamaan?

Luennolla tutustutaan monenlaisiin tapoihin hahmottaa, oppia ja merkitä muistiin musiikkia: rytmien sanallistaminen ja kehollistaminen, värin käyttö ja muut visualisoinnin keinot, liike ja kuulo musiikin oppimisessa sekä erilaiset omat musiikin muistiinmerkintätavat, esimerkkeinä nähdään oppilaiden tekemiä nuotinnoksia. Lisäksi kuullaan monenlaisia käytännön esimerkkejä ja kokemuksia erilaisista soittajista.

Luennoijana muusikko ja musiikkipedagogi Jussi Liski

 

Oppimisen olohuone

Keskiviikko 5.4. klo 18 – 19

Erilaisten oppijoiden liiton Taitotuunaajat -hankkeen tavoitteena on vahvistaa aikuisten perustaitoja ja osaamista lukemisessa, kirjoittamisessa, matematiikassa tai digiosaamisessa. Hankkeen puitteissa toteutetaan Erilaisen oppimisen keskuksessa Oppimisen olohuone, joka antaa osallistujille mahdollisuuden keskusteluun, ohjaukseen ja yksilöopetukseen sekä vertaistukeen. Tule kuulemaan lisää Oppimisen olohuoneesta, ja vaikka ilmoittautumaan mukaan!

Toimintaa esittelevät Heli Turja, projektipäällikkö, sekä Pasi Sarsama, ohjaava opettaja, Taitotuunaajat ESR -hanke, Erilaisten oppijoiden Liitto ry

 

Tapahtumapaikka

Erilaisen oppimisen keskus, Vilhonkatu 4 B 13, Helsinki. Huom! Sisäänkäynti B-rapusta

Muutokset ovat mahdollisia.